Från föreningen

Trosabygdens konstförening

Aktuellt från Föreningen:

Trosabygdens konstförening inbjuder till:

Lördagen den 11 november - Besök i Nyköping och Vrena

Vi besöker Nyköping med omnejd och inleder med ett besök på finsnickeriet "Eriksson och söner" i Vrena. VD Åke Larsson tar emot och berättar om verksamheten. Bl.a. har man sedan mitten av 50-talet haft uppdrag av Svenskt Tenn att tillverka bord och stolar signerade Josef Frank. Därefter lunch i Nyköping och sedan besök på Galleri Sjöhästen, som har vernissage.

Samåkning gäller. Se vidare under Program.

Sista anmälningsdag är den 1 november. Anmälan och ev. frågor görs till Marie Eklund, mobilnr 070 757 44 70, e-post. mb.eklund@telia.com.

Måndagen den 4 december kl. 19.00 - Konstfilm om Matisse

Plats: Folkets hus, Smäckbrogatan 25, Trosa

Kostnad 120 kronor.eloppet sätts in på PG 607 16 39-6. Det går också bra att betala vid entrén.

Sista anmälningsdag är den 30 november. Vid frågor kontakta Marina Fallai, e-post: fallai.marina@gmail.com.

Under fliken Program kan du läsa konstföreningens fullständiga höstprogram.